torstai 11. kesäkuuta 2015

Tervehdys luonnon ystävät

         "Kasveista voi löytää maailman koko voiman. Niiden salaiset kyvyt tunteva on voittamaton."
                                                          -Intialainen sananlasku-

Hei ja oikein lämpimästi tervetuloa lukemaan blogiani.
Näin kevään korvalla luonto alkaa pikku hiljaa puhkeamaan kukkaansa ja tarjoamaan mitä moninaisempia mahdollisuuksia kehomme ja elimistömme hyvinvointiin.

Olen 35- vuotias naisen alku ja olen aina tuntenut vetoa luontoon ja siihen mitä kaikkea se voi meille ihmisille tarjota.
Luonnonmukaisista hoitomenetelmistä olen saanut kuulla mm. omilta edesmenneiltä isovanhemmiltani sekä sen lisäksi olen ammentanut lisää tietoa lukuisista kirjoista. Tiedon karttuessa olen uteliaana tietenkin ollut näitä käytäntöön laittamassa ja useimmiten ne myös hyväksi todennut.

Tässä blogissa tulen kertomaan teille muun muassa siitä, kuinka voit saada apua luonnonmukaisista hoitomenetelmistä. Esim. flunssan, närästyksen, vatsa- ja suolistovaivojen, peräpukamien, silmän sidekalvontulehduksen, pahanhajuisen hengityksen, haavojen hoitoon luonto tarjoaa uskomattoman hyviä hoitomuotoja. Lisäksi laitan blogiin mm. perustietoa kasveista, niiden poimintaohjeita, ohjeita ja kuvia ja kerronpa myös miten voit tehdä mm. kotitekoista deodoranttia, joka muuten todistetusti toimii =)

Avoin palaute, keskustelu ja kokemusten vaihto olisi enemmän kuin iloinen asia. Se hyödyttäisi meitä kaikkia positiivisella tavalla.

Ihanaa kevättä ja iloista mieltä =)          


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti